Introductie: Klant werft klant actie ( KWK- actie). Iedere huurder die 3 nieuwe huurders aanbrengt krijgt één week gratis stellinghuur.

Cadeaubon:
U heeft bij ons de mogelijkheid om een cadeaubon uit te geven, die te gebruiken is voor het cadeau doen van een huurperiode of voor een tegoed voor de koop van artikelen bij Ieder Zijn Winkel.

Facebook:
Ook Ieder Zijn Winkel is actief op Facebook en krijgt ook steeds meer ‘likes’ en veel leuke reacties. We willen naar 500 likes en willen u vragen ons daarbij te helpen door u familie, vrienden uit te nodigen. De berichten van Ieder Zijn Winkel delen heeft ook veel effect. Misschien een tip: maak foto’s van je ingerichte stelling (vermeld de stelling nummer erbij) en plaats die op Facebook. Ieder Zijn Winkel zal deze foto’s zeker delen.

 
Tassen verzamelen:
Heb je thuis een bult plastic tassen liggen waar je niets mee doet? Wij hebben ze graag! Kom ze langs brengen, wij hergebruiken ze en geven ze mee aan klanten die zelf geen tasje mee hebben gebracht.

Aandacht voor:
Artikelomschrijving noteren en nieuwe stickers bij prijsaanpassing. Voorzie artikelen altijd van een omschrijving en een prijs. Zo worden misverstanden voorkomen. Wil je de prijs van je artikelen aanpassen? Vraag dan bij de kassa om nieuwe stickers. Streep of kras de prijs niet door, want dan kunnen we niet achterhalen of dat door de huurder zelf of door iemand anders is gedaan.

Voor eventuele vragen en of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Ieder Zijn Winkel Robert, Anja en Pacelle Nijhuis